Calmark anlitar CFO från Evolvefy

Carlmark anlitar Peter Larsson, Managing Partner och Advisor på Evolvefy som interim CFO. Peters uppdrag är deltid med början idag den 14 november.

11.14.2022
Marlene Blomquist Börjesson

- Jag ser mycket fram mot att få arbeta som CFO på Calmark. Det kommer bli en stor utmaning och jag är övertygad om att min erfarenhet med att arbeta med försäljning och distribution på den globala marknaden kan bidra till bolagets expansion. Calmarks arbete med patientnära tester på nyfödda, är oerhört intressant och viktigt och gör att detta arbete känns extra stimulerande, säger Peter Larsson

Evolvefy hjälper entreprenörer och företagsledare i växande och etablerade bolag att bygga strukturkapital för att realisera sin utveckling. När ett företag är under förändring förflyttas behovet av kompetens beroende på vilken fas bolaget befinner sig i. Här ser vi ofta att det går fel och det kan bli väldigt kostsamt. Därför finns vi. Vårt koncept bygger på både långsiktiga och flexibla lösningar. Vi erbjuder Interim Management, Executive search, Bolagsvärdering, Finansiell rådgivning, Tillväxtanalys, Risk management och Ekonomibyrå.

Peter Larsson
Tack för er förfrågan. Vi kontaktar er så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Managing partners

Är du nyfiken och vill veta mer om oss är du varmt välkommen att skicka in kontaktformuläret eller maila oss direkt.