Evolvefy växer! Vi välkomnar Jens Ålander, ny Managing Partner hos oss

Jens har lång och bred erfarenhet av växande bolag som CFO/CEO, både från start- och scaleups samt från internationella storbolag. Vi är otroligt glada att Jens blir en del av vårt Management Team, vilket är en del av vår satsning mot att bli den ledande partnern för tillväxtbolag inom CFO interim management.

11.14.2022
Marlene Blomquist Börjesson

Evolvefy hjälper entreprenörer och företagsledare i växande bolag att bygga finansiellt strukturkapital för att realisera sina tillväxtplaner. Våra tjänster: 

  • TIllväxtanalys
  • CFO/BC/FC-interim
  • Executive search
  • Riskhantering
  • Ekonomibyrå

Vi vill hjälpa våra kunder att hitta rätt från början

Många tar in CFO-kompetensen för sent i bolaget och vi gör det möjligt för fler bolag att ta in den tidigare. Att ta in affärsstrategisk finansiell kompetens eller accelerera den befintliga kompetensen vid rätt tidpunkt, är avgörande för tillväxt. Är man i början på sin resa kan det räcka med några timmars stöd i veckan, men befinner sig bolaget i scaleup-fasen ökar behovet väldigt snabbt. Har bolaget kommit längre behöver man oftast en permanent CFO eller hyra in en på heltid. Det som också kan hämma en tillväxt är yttre faktorer som en pandemi, krig eller finanskris och då är det viktigt att en plan för det. Låt oss hjälpa ditt bolag undvika fallgroparna och hitta rätt lösning beroende på ditt företags mognad.

Evolvefy hjälper entreprenörer och företagsledare i växande och etablerade bolag att bygga strukturkapital för att realisera sin utveckling. När ett företag är under förändring förflyttas behovet av kompetens beroende på vilken fas bolaget befinner sig i. Här ser vi ofta att det går fel och det kan bli väldigt kostsamt. Därför finns vi. Vårt koncept bygger på både långsiktiga och flexibla lösningar. Vi erbjuder Interim Management, Executive search, Bolagsvärdering, Finansiell rådgivning, Tillväxtanalys, Risk management och Ekonomibyrå.

Jens Ålander
Tack för er förfrågan. Vi kontaktar er så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Managing partners

Är du nyfiken och vill veta mer om oss är du varmt välkommen att skicka in kontaktformuläret eller maila oss direkt.